Aanbouw

Met een aanbouw of opbouw creëert u meer ruimte in uw woning of bedrijfspand. Naast meer wooncomfort en werkruimte leidt de uitbreiding eveneens tot een waardevermeerdering van uw pand. Laat uw aan- of opbouw plaatsen door Lianco Bouw in Dordrecht. Wij verzorgen het complete proces van de voorbereiding tot de afwerking: uw wensen staan hierbij altijd centraal. Lianco Bouw is uw betrouwbare aanbouw aannemer in de regio Drechtsteden & Rotterdam. Wij zijn actief in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Ridderkerk en Sliedrecht.

Aanbouw Dordrecht

Voorbereidingen

Aan elk project gaat een intake-gesprek vooraf om uw wensen duidelijk te krijgen en de verschillende aan- of opbouwopties te bespreken. Tijdens het intake-gesprek kijken wij naar de bouwkundige mogelijkheden (waaronder de fundering en doorbraakmogelijkheden) en of het nodig is om vergunningen aan te vragen. Bij het ontwerp streven wij ernaar om de aanbouw of opbouw zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw woning of bedrijfspand. Na ons bezoek ontvangt u een op maat gemaakte offerte en een overzichtelijke projectplanning.

Aanbouw plaatsen

Tijdens het plaatsen van de aan- of opbouw gaan wij gestructureerd te werk en zorgen we dat alles keurig volgens de planning en afspraken wordt uitgevoerd. Waar nodig zorgen wij voor een veilige doorbraak in de buitenmuur. Lianco Bouw kan de aanbouw of opbouw casco (wind- en waterdicht) opleveren of volledig afgewerkt en schilderklaar realiseren. Door gebruik te maken van vergelijkbare gevelstenen en afwerking laten wij de aanbouw of opbouw aansluiten bij de rest van uw woning of bedrijfspand.

Uw aanbouw aannemer in de regio

Als het gaat om het plaatsen van een aan- of opbouw kiest u met Lianco Bouw voor kwaliteit en hoogstaand vakmanschap. U kunt het plaatsen van een aan- of opbouw bij uw huis of bedrijfspand eventueel combineren met andere werkzaamheden, zoals een grootschalige renovatie of werkzaamheden aan het dak. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden. Geïnteresseerd? Maak dan nu een afspraak via info@liancobouw.nl of bel naar 06 53 49 45 10