Betonvloer

Wij hebben ruime ervaring in het leggen van betonvloeren. We maken betonvloeren voor particulieren en bedrijven in de omgeving van Dordrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht en Papendrecht. Wij leveren vakwerk bij het plaatsen van uw vloer doordat de juiste kennis en ervaring hebben op het gebied van:

  • Betonisolatie
  • Betonbewapening
  • Betonvloer storten
  • Betonafwerking

Een goed adres is van groot belang voor u met betrekking op welk type vloer u wilt hebben. Wij maken betonvloeren voor diverse toepassingen zoals: Garage’s, bedrijfshallen, showrooms, tuinterrassen en woon betonvloeren.

Betonvloer Dordrecht

Waarom een betonvloer laten verzorgen door Lianco Bouw

Wij verzorgen voor u de complete klus van betonisolatie tot betonafwerking. Daarnaast streven wij naar hoogwaardige kwaliteit en maken wij een slijtvaste betonvloer voor optimaal behoud. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen en ideeën.

Tijdens de beton werkzaamheden gaan wij gestructureerd te werk en zorgen dat alles keurig netjes wordt uitgevoerd volgens de planning en de afspraken die wij gemaakt hebben. Lianco Bouw coördineert en regelt het allemaal graag voor u. Als u kiest voor Lianco Bouw bent u verzekerd van kwaliteit en hoogstaand vakmanschap.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een betonvloer? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.