Dak werkzaamheden

Lianco Bouw is dé aannemer voor al uw dak werkzaamheden op woningen en bedrijfspanden. Wij verzorgen diverse soorten dakbedekkingen voor zowel platte als hellende daken. Wij plaatsen onder meer dakpannen (klei, beton en leien), bitumen, PVC, EPDM en metaalplaten op uw dak. Lianco Bouw is uw betrouwbare dakbedekking specialist in de regio Drechtsteden & Rotterdam. Wij leggen dakpannen en plaatsen andere dakbedekking in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Ridderkerk en Sliedrecht

Dakpannen leggen

Wij plaatsen dakpannen op nieuwe daken en wij vervangen eveneens oude dakpannen. Dakpannen zijn een goedkope vorm van dakbedekking, ze hebben een lange levensduur, werken brandvertragend en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Wel is het belangrijk dat het leggen van de dakpannen op de juiste manier gebeurt. Onze vakmensen leggen zowel klei-, beton- als leien dakpannen.

Bitumen dakbedekking

Bitumen, ook wel bekend als dakleer, is erg geschikt als dakbedekking voor platte daken. Bitumen is ijzersterk en jarenlang mee. In Nederland zijn veel platte daken bedekt met bitumen. Bij de vernieuwing van de bitumen dakbedekking kan soms een extra laag op de bestaande laag bitumen worden aangebracht, maar soms is eerst verwijdering van de onderliggende lagen vereist. Lianco Bouw adviseert graag wat de beste oplossing is in uw situatie.

PVC dakbedekking

Met PVC kiest u voor een kunststof dakbedekking, dat net als bitumen erg sterk is. PVC is ook als witte dakbedekking beschikbaar. Witte dakbedekking is beter bestand tegen hoge temperaturen, waardoor uw huis koel blijft in de zomermaanden. Lianco Bouw adviseert u graag over de mogelijkheden van PVC dakbedekking en wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van de dakwerkzaamheden.

EPDM dakbedekking

EPDM bestaat uit synthetisch rubber en lijkt qua uiterlijk erg op bitumen. Dit type dakbedekking is erg elastisch en kan hierdoor beter tegen temperatuurverschillen. EPDM gaat tot 40 jaar mee. Lianco Bouw zorgt voor een professionele aanleg van uw EPDM dakbedekking. Het EPDM is van tevoren op maat gemaakt, waardoor de kans op lekkages kleiner is.

Metaalplaten dakbedekking

Dakbedekking van metaalplaten wordt steeds populairder. Metaal heeft een zeer lange levensduur, is onderhoudsvrij en geeft uw woning of bedrijfspand een moderne uitstraling. Omdat metaal buigzaam is, is dit type dakbedekking erg geschikt voor schuine daken met unieke vormen. Lianco Bouw plaatst aluminium, zink en koperplaten daken.

Uw aannemer voor dak werkzaamheden

Geen enkel dak is hetzelfde. Lianco Bouw adviseert u graag over verschillende soorten dakbedekkingen en wij zorgen altijd voor een vakkundige plaatsing. Bij Lianco Bouw kunt u uw dak werkzaamheden eveneens combineren met andere werkzaamheden aan uw huis of bedrijfspand; zoals het plaatsen van een dakkapel of de realisatie van een aan- of uitbouw. Wij bieden altijd oplossingen op maat.