Nieuwbouw

Heeft u een bouwkavel gekocht en bent u op zoek naar begeleiding voor uw nieuwbouwproject? in Dordrecht verzorgt nieuwbouw planning voor woningen en kantoren. Wij regelen het project van A tot Z: uw wensen staan centraal en wij zorgen voor een keurige afwerking. Lianco Bouw is dé nieuwbouw aannemer in de regio Drechtsteden & Rotterdam! Wij verzorgen onder meer projectbegeleiding in Dordrecht, Rotterdam, Zwijndrecht, Papendrecht, Ridderkerk en Sliedrecht.

Nieuwbouw Dordrecht

Nieuwbouwproject begeleiding

Bij nieuwbouw komen heel wat zaken kijken. Lianco Bouw houdt zich dag in dag uit bezig met nieuwbouwprojecten. Wij beschikken over de benodigde technische kennis om weloverwogen beslissingen te nemen. Wanneer u kiest voor onze persoonlijke nieuwbouw begeleiding weet u zeker dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Wij verzorgen desgewenst het complete nieuwbouwproject: van de werktekeningen en vergunningen tot het aftimmeren en betegelen.

Planning project

Voor aanvang van het nieuwbouwproject beginnen we me een intake-gesprek. Hierbij zetten wij al uw wensen en ideeën op papier en adviseren wij u over de mogelijkheden en kosten. Vervolgens gaan wij aan de slag met het opvragen van offertes voor de benodigde materialen en diensten. Lianco Bouw zorgt altijd voor een keurige offerte die aan uw budgettaire eisen voldoet.

Tijdens de bouw

Tijdens de bouw kunt u alle bouw-gerelateerde zaken met een gerust hart aan ons overlaten. Wij werken netjes en volgens de planning. Wij zijn in staat om veel werkzaamheden zelf uit te voeren, maar waar nodig werken wij samen met andere professionele aannemers. We zorgen ervoor dat het nieuwbouw ontwerp tot in de kleinste details wordt uitgevoerd.

Grote nieuwbouwprojecten

Lianco Bouw verzorgt ook begeleiding van grote nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld voor de bouw van een kantoor of bedrijfspand. Wij staan garant voor een soepel bouwtraject en correcte aanbestedingen. Met ons scherpe toezicht op het project zorgen wij voor een succesvol eindresultaat voor een bijzonder scherpe prijs.

Uw nieuwbouw aannemer in de regio

Met Lianco Bouw kiest u voor jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouwprojecten voor woningen en kantoren. Wij beschikken over een uitgebreide kennis en zijn flexibel en breed inzetbaar. Creativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. Tijdens een intake-gesprek vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.