Renovatie

Door uw woning of bedrijfspand te renoveren kunt u het woon- of werkklimaat aanzienlijk verbeteren. Met een renovatieproject geeft u het pand weer een mooie frisse uitstraling en kunt u tegelijkertijd het leiding- en elektriciteitswerk vernieuwen. Lianco Bouw verzorgt zowel kleine- als grootschalige  renovaties. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw huis of bedrijfspand: van de planning tot de afwerking. Lianco Bouw is dé renovatie aannemer in de regio Drechtsteden & Rotterdam. Wij zijn onder meer actief in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Ridderkerk en Sliedrecht.

Renovatie Dordrecht

Voorbereiding renovatie

Voor aanvang van de renovatie gaan wij met u om de tafel zitten. Vanzelfsprekend stemmen wij het renovatieproject af op uw wensen. Lianco Bouw adviseert over de mogelijkheden en de verwachte kosten van de verbeteringen aan uw woning of bedrijfspand. Na ons overleg ontvangt u een gespecificeerde offerte op maat en een overzichtelijke planning voor het realiseren van het project.

Uw renovatie geheel verzorgd

Tijdens het renovatieproject gaat Lianco Bouw gestructureerd te werk. Het renoveren van uw huis of bedrijfspand verloopt volgens de overeengekomen planning en de gemaakte afspraken. Of het nu gaat om een klein- of grootschalige renovatie: onze vakmensen staan altijd garant voor kwaliteit. Wij werken netjes en met oog voor detail. Door de grote hoeveelheid kennis die wij in huis hebben, zijn wij in staat om het complete renovatie van begin tot eind te verzorgen.

Grote renovatieprojecten

Bij Lianco Bouw verzorgen wij eveneens begeleiding van grote renovatieprojecten, zoals het onderhoud aan kantoren of bedrijfspanden. Wij staan garant voor een soepel verlopende renovatie en waar nodig zorgen wij voor correcte aanbestedingen. Wij houden gedurende het hele project de vinger aan de pols en wij gaan altijd voor het beste eindresultaat, zonder de kosten van uw budget te overschrijden.

Uw renovatie aannemer in de regio

Lianco Bouw beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van renovaties. Inmiddels hebben wij vele tientallen woningen en bedrijfspanden in de regio Drechtsteden gerenoveerd. Uiteraard kunt u het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand ook combineren met andere werkzaamheden, zoals het plaatsen van een dakkapel of een nokverhoging. Maak nu een vrijblijvende afspraak en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.