Verbouwing

Met een verbouwing kunt u uw woning of bedrijfspand aanzienlijk verbeteren. U kunt bijvoorbeeld meer ruimte of een betere indeling creëren. Ook is het mogelijk om door isolatie een lager energieverbruik te realiseren. Verder kunt u tijdens het verbouwen oude onderdelen vervangen en uw woning of bedrijfspand een nieuwe frisse uitstraling geven. Lianco Bouw verzorgt kleinschalige en grootschalige verbouwingen met begeleiding en advies. Wij bieden totaalverbouwingen, waarbij het hele proces door ons wordt verzorgd. Wij zijn dé verbouwing aannemer in Dordrecht, Rotterdam, Zwijndrecht, Papendrecht, Ridderkerk en Sliedrecht.

Verbouwing Dordrecht

Voorbereiding verbouwing

Elke verbouwing begint met een uitvoerig intake-gesprek waar u uw wensen met ons kunt bespreken. Lianco Bouw denkt met u mee en adviseert u over de mogelijkheden en de verwachte kosten van de verbeteringen. Na ons bezoek ontvangt u een gespecificeerde maatwerk offerte en een overzichtelijke planning voor het realiseren van de compleet verzorgde verbouwing aan uw woning of bedrijfspand.

Uw verbouwing compleet verzorgd

Tijdens de verbouwingswerkzaamheden gaan wij gestructureerd te werk. Lianco Bouw zorgt ervoor dat alles keurig volgens de planning en de gemaakte afspraken wordt uitgevoerd. Met de professionals van Lianco Bouw bent u verzekerd van kwaliteit en hoogstaand vakmanschap. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring zijn wij in staat om de verbouwingswerkzaamheden van A tot Z te verzorgen.

Grote verbouwingsprojecten

Lianco Bouw verzorgt ook begeleiding van grote verbouwingsprojecten; bijvoorbeeld van kantoren of bedrijfspanden. Wij staan garant voor een soepele totaal verbouwing en correcte aanbestedingen. Wij zien er op toe dat er een succesvol eindresultaat wordt behaald dat past binnen de kosten van uw verbouwingsbudget.

Uw verbouwing aannemer in de regio

Lianco Bouw beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van verbouwingen. Door de jaren heen hebben wij veel woningen en bedrijfspanden in de regio Drechtsteden verbouwd. Tijdens de verbouwing is het mogelijk om meerdere werkzaamheden met elkaar te combineren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw huidige pand te verbeteren. Ook zijn wij ook gespecialiseerd in dakkapellen en dak werkzaamheden.