Goede aannemer in Dordrecht, Liancobouw een goede en betrouwbare aannemer.

Tegenwoordig op straat ziet u heel veel klus en bouwbedrijven bij de particulier hun werk verrichten, wellicht vraagt u, uzelf af hoe vind ik nu een goede en betrouwbare aannemer? Ontdek in dit artikel hoe u dit het beste kunt doen en waarom wij van Liancobouw dit, voor u kunnen betekenen lees ons bericht en u kunt zien dat wij niet alleen een goede aannemer in Dordrecht zijn. 

 Werkzaamheden.

Of u nu een kast, aanbouw of een dakkapel wilt, elk werk is weer een verbouwing of aanpassing bij u thuis. U laat uw werkzaamheden graag vakkundig en goed uitvoeren omdat u wellicht uw huis wilt verkopen, een meerwaarde wilt genereren of wilt genieten van de nieuwe of extra ruimte.

 Hoe gaat u te werk?

U begint wellicht met zoeken op internet naar een betrouwbare partner die van uw droom een succes kan maken. U komt veel aannemers, bouwbedrijven en klussers tegen. Door de vele keus weet u niet meer wie of wat u moet kiezen. Wellicht nodigt u een aantal bouwbedrijven uit voor een vrijblijvende offerte, Let op vrijblijvend want vele bedrijven in onze regio Dordrecht, Papendrecht, Alblasserdam of Rotterdam rekenen voor het opstellen van een offerte al kosten wanneer u geen opdracht geeft.

U heeft nu een aantal bouwbedrijven uitgenodigd en zij hebben bij u een offerte ingediend. U gaat de offertes met elkaar vergelijken en gaat onderzoeken wat er inbegrepen in de prijs zit. Vaak komen wij ook offertes tegen waar helaas heel veel open eindjes inzitten zodat er uiteindelijk veel meerwerk gefactureerd wordt. Als u dit allemaal heeft onderzocht, neemt u voor uzelf de keuze waar u het beste gevoel bij heeft. Dit hoeft vaak niet de goedkoopste te zijn wat wij als Nederlanders wel graag willen.

 Vooraf aan de werkzaamheden,

Voordat de werkzaamheden gaan beginnen is het verstandig om even contact te hebben met het betreffende bedrijf, u neemt dan de planning door zodat de verbouwing, aanbouw of dakkapel goed en snel kan verlopen. Nadat u een planning heeft doorgekregen en u bent ook hier mee akkoord gegaan, kunnen de werkzaamheden gaan beginnen.

Tijdens de werkzaamheden,  

Voor uw persoonlijke spullen, vloerbedekking of parket is het verstandig dat alles vakkundig wordt afgeplakt, zodat deze niet beschadigd kunnen raken.

Of u nu uw kast, dakkapel of aanbouw aan het realiseren bent,  is het voor beide partijen belangrijk dat alles goed doorgenomen wordt. Hoe de constructie in elkaar zit, de materialen die gebruikt worden etc. Zo weet u bij een eventuele verkoop wat u eventueel moet vermelden. Dus een goed contact is erg belangrijk tijdens de werkzaamheden.

 Na de werkzaamheden,

Na enige tijd is de dakkapel, aanbouw of iets dergelijks klaar. U kunt het project gaan opleveren. Wij adviseren altijd om uw punten van kritiek of de pluspunten te noteren dat u niets vergeet. Een oplevering vinden wij altijd erg belangrijk zodat wij als aannemer met een goed gevoel uit elkaar gaan en wij u met veel plezier van uw verbouwing kunnen laten genieten.

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Wij zijn Liancobouw, een bouwbedrijf in de gemeente Dordrecht. Wij werken veel in deze regio zoals; Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht of Ridderkerk. Ons bedrijf heeft als uitgangspunten Kwaliteit, Creativiteit en Betrouwbaarheid. Wij staan in de Regio Drechtsteden bekend als een goede en Betrouwbare aannemer. Wij willen dit uiteraard ook zo houden dus streven bij elk project naar het gewenste resultaat.

Kortom, zoekt u een goede en betrouwbare aannemer of bouwbedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. www.liancobouw.nl

Liancobouw, deze Goede aannemer in Dordrecht verzorgd een Nok verhoging met zinken goot