Uitbreiden of Verhuizen ?

Wilt u graag meer ruimte hebben in huis maar is verhuizen geen optie? Dit omdat u zeer tevreden bent met de plek, buren en omgeving waar u momenteel woont. In dit soort gevallen kan een aanbouw, opbouw of dakkapel de oplossing zijn! Naast dat deze verbouwingen veel extra ruimte gaan opleveren, heeft het nog veel meer voordelen. Hierover vertellen wij u graag meer over onze prachtige ideeën in de berichtgeving  uitbreiden of verhuizen hieronder.

 Aanbouw

Bij een aanbouw komt er simpelweg extra oppervlakte beschikbaar aan de woning. Vaak wordt er gekozen om de woonkamer of keuken te vergroten, waardoor deze ruimtes een stuk groter worden. Zo wordt er meer ruimte gecreëerd voor het uitbreiden van uw keuken met bijvoorbeeld een kookeiland. Als u kiest voor het vergroten van uw woonkamer kunt u bijvoorbeeld ruimte creëren voor een extra zithoek of openhaard. Uiteraard kunt u bij het plaatsen van een aanbouw kiezen uit diverse afwerkingen en materialen. Zo is de aanbouw geheel afstellen op uw eigen wensen en behoeften. Kortom een aanbouw is altijd een goede investering voor uw woning en zal zeker in deze tijd waarde vermeerderend zijn bij verkoop.

Opbouw

De naam zegt het al, een opbouw is een extra kamer of ruimte bovenop uw woning of aanbouw. Een opbouw is een uitstekende keuze voor het vergroten van uw woning, tevens heeft u geen grote kosten zoals het hei of funderingswerk.

Een opbouw wordt vaak aan de achterzijde of boven op de woning geplaatst. Vaak betreft dit een houtskeletbouw met aan de buitenzijde metselwerk of kunststof gevelbekleding.

Dakkapel

 Wilt u meer ruimte en licht op de bovenverdieping van uw woning? Dan is een dakkapel voor u de ideale oplossing. Naast dat een dakkapel of nokverhoging positief effect heeft op uw wooncomfort is het ook waarde verhogend en hierdoor een goede investering in uw woning. Van een kleine zolder maken wij bijvoorbeeld een ruime slaapkamer, een eigen hobbykamer of een logeerkamer. Het plaatsen van een dakkapel gebeurt meestal in 1 dag. Teven kunt u ervoor kiezen om de dakkapel op locatie op te bouwen, of de dakkapel prefab te laten maken. Wij hebben in de afgelopen tijd vele dakkapellen succesvol geplaatst in onze regio.

Twijfelt u nog aan een uitbreiding van uw woning? Misschien ziet u al het geregel er omheen niet zitten? Wij van Liancobouw nemen u graag deze zorgen uit handen, wij kunnen voor u de gehele aanbouw, opbouw of dakkapel van a tot z verzorgen. Denk hierbij aan de tekeningen van de Architect, vergunningsaanvragen bij de gemeente, heiwerk en ga zo maar door. Kortom een aanbouw, opbouw, of dakkapel zonder zorgen en te veel gedoe? neem dan vrijblijvend contact met ons op www.liancobouw.nl