Wat kost een dakkapel of nok verhoging?

Wilt u uw zolder of bovenverdieping uitbreiden doordat u extra leefruimte wilt creëren in uw woning? In dit geval is een dakkapel of nok verhoging een ideale oplossing. Maar wat kost een dakkapel of nok verhoging bij Liancobouw voor een dakkapel of nok verhoging?

De prijs hangt af van een aantal factoren.

De prijs van een dakkapel of nok verhoging hangt af van verschillende factoren. Het belangrijkste is natuurlijk wel, hoe groot u de betreffende dakkapel of nok verhoging wenst te hebben.  Wat voor soort kozijnen u erin wilt hebben en wat voor soort materialen u wilt gaan gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een volledig kunststof dakkapel of nok verhoging, een dakkapel of nok verhoging in de trespa of een mooie houten dakkapel of nok verhoging. Al deze zaken zijn belangrijk voor de keuze en prijs van het te bouwen werk.

Uiteraard kunnen wij u uitgebreid voorlichten over de juiste materialen waar wij mee werken. Mocht u dan nog meer informatie willen ontvangen kunnen wij vrijblijvend langs onze leveranciers gaan om de huidige werken te bewonderen. Uiteraard wilt u dat deze werkzaamheden door een goede en betrouwbare aannemer worden uitgevoerd. Bij Liancobouw bent u op het juiste adres. Wij hebben al vele dakkapellen en nok verhogingen mogen maken in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en Papendrecht.

Voor en tijdens de werkzaamheden.

Wanneer u door Liancobouw een dakkapel of nok verhoging laat plaatsen, bent u verzekerd van een kwalitatief goed eindresultaat. Maar voordat wij dit resultaat kunnen bereiken moeten er nog een aantal zaken worden geregeld. Denk hierbij aan een eventuele bouwaanvraag. Bouwtekeningen etc. Het team van Liancobouw kunt u uiteraard goed begeleiden in dit traject. Wij hebben goede contacten binnen de gemeentes in onze regio, en de vergunningen zijn via ons vrijwel altijd snel geregeld. Voor de bouwtekeningen hebben wij een derde partij die dit voor ons uitgevoerd. Wilt u ons tekenwerk eens een keer bewonderen? Like ons dan op facebook, hier komt regelmatig een bouwtekening voorbij.

Wanneer u de werkzaamheden door ons laat uitvoeren, moet er uiteraard bij u in huis worden gewerkt. U dient er wel rekening mee te houden dat wij een aantal dagen, afhankelijk van uw wensen bezig zullen zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

De bouwtekeningen zijn gereed, en de bouwaanvraag loopt, dan is het nu tijd om een vrijblijvende offerte aan te vragen. In deze offerte wordt duidelijk wat de kosten voor de dakkapel of nok verhoging zullen zijn. U kunt zelf al een beetje een prijsindicatie maken.  Voor een dakkapel inclusief afwerking, liggen de kosten ongeveer op € 950 per strekkende meter. Voor een nok verhoging liggen de kosten rond de € 1500 per strekkende meter.

Zoals eerder vermeld zijn de specifieke prijzen wel afhankelijk van een aantal factoren, zoals de bekleding en afwerking. Een dakkapel of nok verhoging is uiteraard een goede investering in uw woning. Mocht u geïnteresseerd zijn, en wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij van Liancobouw komen graag bij u langs en maken graag een vrijblijvende offerte voor u.